Käyttöehdot

§ 1 Easyfootballia ylläpitää Corella Tickets AB (Yritystunnus 556907-1698). Kyseessä on yritys, joka edustajana välittää pääsylippuja (jalkapallolippuja) tapahtumiin (jalkapallo-otteluihin) ympäri maailman. Tämä tarkoittaa, että lippuun painettu hinta voi erota asiakkaan Easyfootballille maksamasta hinnasta. Me emme siis ole pelipaikan edustaja ja siksi emme ole vastuussa tapahtuman suorituksesta, muodosta, laadusta tai sisällöstä.

§ 2 Asiakkaan tehtävänä on varmistaa, että vastaanotettu tuote vastaa tilattua tuotetta ja seurata, että tilaisuutta ei peruta tai päivämäärää muuteta. Mikäli tilaisuus perutaan tai päivämäärään tulee muutoksia, ei Easyfootball palauta rahoja tai lunasta lippuja. Ota suoraan yhteys pelipaikkaan tai tilaisuuden järjestäjään. Jos lippu lunastetaan, maksaa pelipaikan tai tilaisuuden järjestäjä lippuun painetun summan, mutta pidättää kuitenkin palvelu- ja lähetyskulut.

§ 3 Easyfootball ei lunasta maksettua lippua. Kauppa on sitova ja etäkauppalain säännöksissä ei ole peruttamisoikeutta jalkapallolippujen tai tapahtumalippujen ostosta pykälän 11 momentin 12 kohdan, lain (2005:59) mukaan etäsopimuksesta ja kauppaliikkeiden ulkopuolella tehtävästä sopimuksesta.

§ 4 Easyfootball:ilta ostamasi liput ovat voimassa aina vain siihen otteluun, johon olet ne ostanut. Tämä tarkoittaa sitä, että ostamasi liput ovat voimassa sillä päivämäärällä, kun peli pelataan ja että lippuja ei voi palauttaa, jos pelin päivämäärää muutetaan.

§ 5 Tilatut liput toimitetaan majoituspaikkaasi siinä maassa, missä joukkue pelaa.

§ 6 Easyfootball takaa vierekkäiset paikat 3 henkilölle. Useampia lippuja ostettaessa voi paikkojen jakauma olla erilainen. Takaamme kuitenkin, että kukaan ei joudu istumaan yksin.

§ 7 Teidän täytyy olla 18-vuotias tai teillä pitää olla huoltajan antama lupa voidaksenne ostaa Easyfootball:in kautta lippuja.

§ 8 Kun tilaat laskulla, siinä ilmoitetaan eräpäivä (15 päivää laskutuspäivästä). Koko summan pitää kuitenkin olla maksettu ennen pelipäivää. Easyfootball käyttää Paysonia, mikä tarkoittaa sitä että, kun olette valinneet “jalkapallolippujen osto” laskulla, olette sitoutuneet jalkapallolippujen ostoon.

§ 9 Kaikkia henkilötietoja käsitellään henkilötietolain (HRL) edellyttämällä tavalla. Sinulla on henkilötietolain (523/1999) 26 pykälän mukaan oikeus ilmaiseen henkilötietojen tarkastamiseen. Tämä on mahdollista kerran kalenterivuodessa ja tehdään kirjallisella allekirjoitetulla hakemuksella, jossa pyydät saada tietoosi meillä sinusta käytettävät henkilötiedot ja miten niitä käsitellään. Sinulla on myös oikeus henkilötietolain 29 pykälän mukaan vaatia oikaisua henkilötietoihin, joita meillä käsitellään.

§ 10 Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille.

§ 11 Kaikki Easyfootball:in myyntihinnat sisältävät arvonlisäveron.

§ 12 Easyfootball ei vastaa painovirheistä tai teknisistä ongelmista, joita voi ilmetä sivustolla. On tärkeää, että luet läpi ja hyväksyt Easyfootball:in myyntiehdot ennen lipun ostamista Easyfootball:ilta.