FAQ eli usein kysytyt kysymykset

Miten liput toimitetaan?
Liput toimitetaan majoituspaikkaasi Englannissa. Kun olet ostanut liput, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, jossa kysymme majoituspaikkaasi. Me tarvitsemme tietosi viimeistään 7 päivää ennen ottelua. Jos et aio asua hotellissa, saat noutaa liput siitä kaupungista, missä ottelu pelataan ja me ilmoitamme sitten paikan, josta voit hakea ne.

Miten ilmoitan teille majoituspaikkani?
Sen jälkeen, kun olet ostanut liput, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, missä kysymme majoitustasi. Me tarvitsemme tietosi viimeistään 7 päivää ennen ottelua. Jos et aio asua hotellissa, saat noutaa liput siitä kaupungista, missä ottelu pelataan ja me ilmoitamme sitten paikan, josta voit hakea ne.

Voinko saada liput kotiin toimitettuna?
Ei, se ei valitettavasti käy, koska niitä ei ehditä painaa ajoissa. Liput toimitetaan majoituspaikkaasi. Sen jälkeen, kun olet ostanut liput, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, missä kysymme majoitustasi. Me tarvitsemme tietosi viimeistään 7 päivää ennen ottelua. Jos et aio asua hotellissa, saat noutaa liput siitä kaupungista, missä ottelu pelataan ja me ilmoitamme sitten paikan, josta voit hakea ne.

Tiedättekö, missä istumapaikat ovat?
Ei, emme tiedä tarkalleen istumapaikkojanne, paitsi sen sektorin, mihin liput on ostettu. Kun haette liput, saatte tietää tarkat istumapaikat.

Haluan ostaa, mutta haluan tietää missä istumapaikka on?Istumapaikat ovat sillä sektorilla, mihin ostat lipun.

Miten lippujen ostaminen ja toimitus tapahtuu?
Kirjaudut kotisivullemme ja etsit oikean joukkueen ja ottelun. Sen jälkeen päätät, millä sektorilla haluat istua ja painat “Osta” nappia. Kun olet ostanut liput, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, missä kysymme majoituspaikkaasi. Jos liput toimitetaan hotellisi vastaanottoon, tarvitsemme hotellin tiedot viimeistään 7 päivää ennen ottelua. Jos et aio asua hotellissa, saat noutaa liput siitä kaupungista, missä ottelu pelataan ja me ilmoitamme sitten paikan, josta voit hakea ne.

Saanko 7 lippua samalle riville?
Voimme ainoastaan taata, että kukaan ei joudu istumaan yksin. Jos kaikki 7 haluavat istua yhdessä, voitte tietenkin jättää toivomuksen siitä, mutta emme pysty lupaamaan sitä.

En asu hotellissa, kuinka saamme liput?
Jos et asu hotellissa, saat noutaa liput siitä kaupungista, missä ottelu pelataan ja me ilmoitamme sitten paikan, josta voit hakea ne.

Voinko lisätä lippuja yhteistilaukseen?
Kyllä, se sopii erinomaisesti! On parasta ottaa yhteyttä meidän asiakaspalveluumme puhelimitse:  +468-51972728 tai sähköpostilla: info@easyfootball.se, niin autamme sinua.

Miksi lipuilla on erilaisia hintoja?
Lippujen erilaiset hinnat johtuvat erilaisista jakoperusteista, periaatteena on, mitä kalliimpi lippu sen parempi paikka. Käytä katsomokarttaa etsiäksesi juuri se paikka, missä haluat istua.